top

Elektronikai cikkek

Manapság az elektronika elválaszthatatlan kísérője minden tevékenységnek, beleértve a túrázást, a hegymászást vagy a civilizációtól távoli régiókba vezető hosszú expedíciókat.
Megtekintés ekként: Grid List

5 Termékek

 1. Xtorm Xtreme USB-C PD cable (1,5 m) Kábel

  Kívánságlista

 2. -10%
  Fjallraven Kanken Photo Insert Huzat - black
  Fjallraven Kanken Photo Insert Huzat - black
  ÁFA-val 42990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 43990 Ft (-2%)
  A gyártó által ajánlott ár 48050 Ft (-10%)

  Kívánságlista

 3. Xtorm Xtreme USB - USB-C (1,5m) Kábel

  Kívánságlista

oldalszám:
Megtekintés ekként: Grid List

5 Termékek

Törlés

A túrázó elektronikus berendezéseknek még a túraútvonalon is áramot kell biztosítani

A modern túraelektronika, például a műholdas telefonok, a GPS navigáció és a különböző típusú adók lehetővé teszik, hogy a világ legtávolabbi pontjairól is kapcsolatban maradjunk. Az okostelefonok és a digitális fényképezőgépek lehetővé teszik, hogy megörökítsd az utad fénypontjait, míg a táblagépek segítségével filmet nézhetsz, miközben sátorban vagy. Azonban minden túrázó elektronikai eszköznek szüksége van áramra, ezért a 8a.hu hegyi áruház lehetőséget kínál a töltésre, függetlenül attól, hogy merre visz az út. A neves gyártók speciális napelempaneljei lehetővé teszik, hogy a nap energiáját felhasználva túrázás közben is feltöltsd az akkumulátorokat. A tágas és hatékony teljesítménytárolók lehetőséget adnak arra, hogy rövidebb túrák során is feltölthesse telefonját vagy fényképezőgépét. Velük a túrázó elektronika a civilizációtól távol is használható.

Átalakítók és adapterek utazóknak

Amikor civilizált területekre utazik, általában nem okoz gondot az áramhoz való hozzáférés, ha bepakolt egy sor univerzális adaptert és átalakítót, amelyek lehetővé teszik, hogy a világ szinte minden országában használhassa az elektronikus berendezéseket. Termékkínálatunkat praktikus USB-s autós töltőkkel vagy AA újratölthető elemekkel egészítjük ki, amelyek számos készülékben használhatók.

Sport- és hegyi órák - modern utazási elektronika

Termékkínálatunkban túraórák, futóórák és sokoldalú hegyi modellek is megtalálhatóak. A nyomás-, magasság- és pulzusmérési funkciókkal nemcsak a magaslati expedíciók és a kimerítő edzések során lesznek hasznosak, hanem a túrák során is, ahol a napi szintemelkedés rögzítését is lehetővé teszik.