top

Kayland Revolt GTX Női Túracipő - grey/azure

ÁFA-val 52490 Ft
Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 47990 Ft (+10%)
A gyártó által ajánlott ár 72590 Ft (-27%)

Várható szállítás 2-4 munkanapon belül

Only %1 left
Csomagküldési díj min. 0Ft Részletek
Termék azonosító: 8026473469542-1

Kérdésem van
Termékkel kapcsolatos kérdésem van
A weboldal a reCAPTCHA rendszer, a Google adatvédelmi szabályzata valamint a Felhasználói feltételek védelme alatt áll.
Házhozszállítási költség
ÁTLÁTHATÓ DÍJAKKAL számolunk – a házhozszállítás költsége független a csomag tömegétől és méretétől.
MPL
A megrendelt termékek ára összesen Házhozszállítási költség
Fizetés előre Fizetés átvételkor
0 - 19 985 Ft 1 290 Ft 1 680 Ft
≥ 19 900 Ft Ingyenes! 390 Ft
MPL felvételi pont
A megrendelt termékek ára összesen Házhozszállítási költség
Fizetés előre Fizetés átvételkor
0 - 19 985 Ft 990 Ft -
≥ 19 900 Ft Ingyenes! -
MPL csomagautomata
A megrendelt termékek ára összesen Házhozszállítási költség
Fizetés előre Fizetés átvételkor
0 - 19 985 Ft 990 Ft -
≥ 19 900 Ft Ingyenes! -
DPD
A megrendelt termékek ára összesen Házhozszállítási költség
Fizetés előre Fizetés átvételkor
0 - 19 985 Ft 1290 Ft 1680 Ft
≥ 19 900 Ft Ingyenes! 390 Ft

A Kayland Revolt GTX női túrabakancsot a női anatómiához igazították, és olyan rendszerekkel egészítették ki, amelyek biztosítják a személyre szabott illeszkedést. A lábbeli minden tulajdonsága túrázáshoz, gyorstúrázáshoz és szabadidős túrázáshoz egyaránt használható.

A fenti Kayland Revolt GTX női túrabakancs egyik legfontosabb eleme a GORE-TEX® Invisible Fit membrán. Jellemzője a kötelezően előírt magas vízállóság, és további előnye, hogy az egy réteg anyagnak köszönhetően könnyű, körülbelül 50%-kal alacsonyabb a nedvességfelvétel és a puhaság.

A Kayland Revolt GTX alacsony tetejű túracipő felsőrésze esztétikus és természetes velúr és textil anyagból készült. Ezt egészíti ki az Ankle Lock System technológiával felszerelt szimmetrikus fűzőrendszer. Ez felelős a boka alatti területek jobb és stabilabb illeszkedéséért. A cipő talpát puhának írják le, és a sokoldalú használat és a nagyobb mobilitás jellemzi. Külső talpát a tartós és csúszásmentes Vibram® Multiverse gumi, míg középtalpát EVA és ESS hab alkotja. Ezeknek köszönhetően a lábizmok energia-visszavezetéséről gondoskodó párnázási funkciókat is élvezheted.

Kayland Revolt GTX bakancs - legfontosabb jellemzők:

 • Gyors túrázásra és túrázásra szánt;
 • Alacsony profilú felsőrész;
 • Természetes velúr bőrből és textilszövetből készült;
 • Megerősített lábujjrészek merevített betéttel és meghosszabbított Toe Bumper talppal;
 • Szimmetrikus fűzőrendszer;
 • Beépített Ankle Lock System technológia a boka körüli szorosabb illeszkedésért;
 • GORE-TEX® Invisible Fit vízálló membránnal ellátott felsőrész;
 • A Kayland márkajelzésű talp puha, ami azt jelenti, hogy univerzális használatot biztosít;
 • A külső talp tartós és csúszásmentes Vibram® Multiverse gumiból (Full Megagrip) készült;
 • A középtalp formázott EVA habból és ESS-ből készült;
 • A cipő hátulján egy hurok található, hogy könnyebb legyen felhúzni.

Technológiák
Alapvető technológia

GORE-TEX® Products
A túraruházatban használt GORE-TEX® Products technológia kiváló védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási körülményekkel szemben: eső, szél és hó. Fantasztikus tulajdonságaiért a nagyon könnyű és vékony GORE-TEX® membrán felelős, amely a külső anyag és a bélés közé van beékelve. A szerkezetét alkotó mikroszkopikus pórusok áthatolhatatlan akadályt képeznek a vízcseppek számára (még nagy nyomás alatt is). Ezért a GORE-TEX® termékek nem riadnak vissza egy felhőszakadástól vagy nedves hóeséstől. Ugyanakkor a pórusok milliárdjai szabadon átengedik a pára molekulákat, így a fizikai aktivitás során a bőr mellett keletkező nedvesség könnyen elvezethető. A GORE-TEX® Products megoldását használják a csúcskategóriás túraruházatban, de a mindennapi használatra tervezett ruházatban is. Rendkívül magas vízállóságot és a bőr melletti kellemes klímát garantál a tevékenység során.

Alapvető technológia

Vibram®
A nemzetközileg elismert Vibram® márka a legmagasabb minőségű talpakat szállítja cipőkhöz. A Vibram® talpak népszerűségre tettek szert páratlanul nagy tartósságuk és tapadásuk miatt a legkülönbözőbb terepeken. A Vibram® vitathatatlanul világelső a technikai talpak gyártásában.

Gyártó technológiája

Kayland Insole Board
Kayland Insole Board
A Insole Board az olasz Kayland márka által elfogadott skála, amely a talp keménységét, valamint a talp rendeltetését és esetleges kompatibilitását határozza meg a kramponokkal.A Kayland Stiff a legmerevebb és egyben legtartósabb talp, amelyet az olasz gyártó szakemberei kifejlesztettek. Elsősorban a Mountaineering kollekcióból származó modellekben található meg, és tökéletesen teljesít az alpesi hegymászás és az extrém túrázás során. Nagyfokú stabilitás és az automata kramponokkal való kompatibilitás jellemzi.

A Kayland Semi-Rigid a második legkeményebb talp, amely kompatibilis a félautomata kramponokkal. Trekking és alpesi lábbelikben használják, és a Mountaineering és Backpacking kollekciókhoz tartozó modellekben található meg. Ráadásul a Semi Rigid talp megfelelő stabilitást biztosít a nehezebb terhekhez is.

A Kayland Medium cipőre jellemző az univerzális felhasználhatóság és a stabilitást és kényelmes használatot biztosító robusztus felépítés. A Backpacking, Hiking vagy Approach kollekciókban található trekking és túracipőkben egyaránt használható. Előnye a Kayland Stiff talphoz képest nagyobb rugalmasság, valamint az, hogy bizonyos esetekben képes a kramponokkal való munkavégzésre.

A Kayland Soft az olasz márka által kifejlesztett legkönnyebb és egyben legrugalmasabb talp. Elsősorban a Fast Hiking kollekció túramodelljeiben található meg, amelyek nagyon jól együttműködnek a láb minden mozgásával és támogatják a mobilitást az ösvényen.

Alapvető technológia

Vibram® Multiverse
A Vibram® Multiverse egy tartós gumitalp, amelyet a Vibram® és az olasz Kayland márka szakembereinek együttműködésével fejlesztettek ki. Kialakítását a lábujjak alatti laposabb és nagyobb futófelületi zóna, a többi részen pedig sűrűbb eloszlás jellemzi, ami a csúszós és egyenetlen terepen való tapadásért és a jobb tapadásért felelős. A talp kialakítását vékony profil is jellemzi, amely a talp súlyának lehető legnagyobb mértékű csökkentéséért felelős.

Gyártó technológiája

Kayland Ankle Lock System
A Kayland Ankle Lock System egy innovatív megoldás, amely gondoskodik arról, hogy a cipő gallérja maximálisan illeszkedjen a boka körüli területekre. A technológia célja, hogy növelje a stabilitást, ugyanakkor megőrizze a megközelítés vagy az igényes túrák során szükséges mozgásszabadságot. További előnyként a gallérban puha párnázást helyeztek el, amely a boka területén is gondoskodik a kényelemről.

Technikai jellemzők
Eredeti termékjelzés 18022340
Szín szürke
Nem Női
No-code Nem
Magasság Alacsony – boka alatti cipő, félcipő
Felső rész szélessége Univerzális szélességű cipő (Standard / Regular Fit)
Védőfelszerelés Nincs védő
Cipő felsőrészének anyaga Valódi velúrbőr + szövet
Alapanyag Szarvasbőr és textil anyag
Bélés Szövetbélés
Megerősítés Rövid, varrott borítás a cipőorron
Kompatibilitás hágóvasakkal Nem hágóvassal való használatra tervezett cipő, rugalmas talp. Szükség esetén csúszásgátló használható.
Cipőzáró rendszer Hagyományos fűzős
Vízálló membrán Igen, legmagasabb szintű vízállóság a GORE-TEX víztaszító membránnak köszönhetően
Alapvető technológia GORE-TEX® Products, Vibram®, Vibram® Multiverse
Gyártó technológiája Kayland Ankle Lock System, Kayland Insole Board
Belső betét PU
Outlet Igen
Action1 Season Sale
Tevékenység Gyalogtúra / Séta
Ápolás és karbantartás
Lábbeli felső része bőr
Rendszeres tisztítással és ápolással a lábbeli bőr felső részének puhasága és rugalmassága megőrizhető. A valódi bőr ápolás hiányában kiszáradhat, megkeményedhet, ezért a későbbiekben meg is repedhet. Sose szárítsd a lábbeliket tábortűz, radiátor, kályha mellett, vagy közvetlenül napsütötte helyen. A lábbeli felső része hidrofób tulajdonságainak megfelelő rendszeres impregnálást, a cserzett bőr lábbelik pedig rendszeres viaszolást igényelnek.
Természetes pehelytöltet
A használatbavétel kezdetén normális jelenség, ha un. pehelymaradványok jelennek meg a varratok mentén. E jelenség intenzitása a külső környezeti hatásoktól, különösen a pehelytöltetű termékkel közvetlen kapcsolatban lévő anyagoktól függ. Más ruhadarabbal (különösen gyapjúval) hátizsákkal vagy autósüléssel való súrlódás esetén a termék nagyobb elektromos töltetű lesz, amely a szabadon álló pehely „kitüremkedését” eredményezi. Az e módon kiváló töltet mennyisége pusztán elhanyagolható százalékrésze az egész töltetnek, és bár a mennyiség szemmel látható, nincs hatással a termék hőszigetelési tulajdonságaira. Ne feledd azt sem, hogy a töltet pehelyből és tollból készül, a toll pedig átüthet az anyagon. Sose próbáld meg kihúzni. Helyette inkább ujjal húzd vissza a tollat a termék belsejébe.

Kayland Revolt GTX - vásárlói vélemények

0.0