top

Kerékpáros utánfutó gyerekeknek

A gyermekkerékpár-utánfutók kiváló választás a legkisebbekkel való kirándulásokhoz. A kényelmes modell ütéscsillapítással és napellenzővel biztosítja a kényelmet és a védelmet a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. A kínálatban szerepel egy olyan gyermekkerékpár-utánfutó, amely könnyen átalakítható kocogó babakocsivá.
Megtekintés ekként: Grid List

10 Termékek

 1. -6%
  Thule Chariot Jogging Kit 2 Készlet
  Thule Chariot Jogging Kit 2 Készlet
  ÁFA-val 60990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 61490 Ft 0%
  A gyártó által ajánlott ár 65250 Ft -6%

  Kívánságlista

 2. -5%
  Thule Chariot Infant Sling Függőágy
  Thule Chariot Infant Sling Függőágy
  ÁFA-val 43490 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 42490 Ft +3%
  A gyártó által ajánlott ár 45890 Ft -5%

  Kívánságlista

 3. -3%
  Thule Chariot Cross Country Skiing Kit Készlet
  Thule Chariot Cross Country Skiing Kit Készlet
  ÁFA-val 147990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 145990 Ft +2%
  A gyártó által ajánlott ár 153160 Ft -3%

  Kívánságlista

 4. Thule Chariot Lite2 Kerékpáros Utánfutó - agave
  Thule Chariot Lite2 Kerékpáros Utánfutó - agave
  ÁFA-val 345110 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 334990 Ft +4%
  A gyártó által ajánlott ár 345110 Ft 0%

  Kívánságlista

 5. Thule Chariot Lite1 Kerékpáros Utánfutó - agave
  Thule Chariot Lite1 Kerékpáros Utánfutó - agave
  ÁFA-val 287840 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 279990 Ft +3%
  A gyártó által ajánlott ár 287840 Ft 0%

  Kívánságlista

 6. -3%
  Thule Chariot Cross2 Kerékpáros Utánfutó - majol.blue
  Thule Chariot Cross2 Kerékpáros Utánfutó - majol.blue
  ÁFA-val 459990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 465990 Ft -1%
  A gyártó által ajánlott ár 478990 Ft -3%

  Kívánságlista

 7. -4%
  Thule Chariot Cross1 Kerékpáros Utánfutó - alaska
  Thule Chariot Cross1 Kerékpáros Utánfutó - alaska
  ÁFA-val 407990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 401990 Ft +2%
  A gyártó által ajánlott ár 427440 Ft -4%

  Kívánságlista

 8. -3%
  Thule Chariot Cross1 Kerékpáros Utánfutó - majol.blue
  Thule Chariot Cross1 Kerékpáros Utánfutó - majol.blue
  ÁFA-val 405990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 409990 Ft 0%
  A gyártó által ajánlott ár 421720 Ft -3%

  Kívánságlista

 9. -12%
  Thule Chariot Sport1 Kerékpáros Utánfutó - spe yellow
  Thule Chariot Sport1 Kerékpáros Utánfutó - spe yellow
  ÁFA-val 521990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 515990 Ft +2%
  A gyártó által ajánlott ár 596810 Ft -12%

  Kívánságlista

 10. -11%
  Thule Chariot Sport1 Kerékpáros Utánfutó - midnight black
  Thule Chariot Sport1 Kerékpáros Utánfutó - midnight black
  ÁFA-val 527990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 515990 Ft +3%
  A gyártó által ajánlott ár 596810 Ft -11%

  Kívánságlista

oldalszám:
Megtekintés ekként: Grid List

10 Termékek

Törlés

A gyermek kerékpár utánfutó tökéletes választás az aktív szülőknek

Ha szereted a szabadtéri tevékenységeket, és szeretnél sportolni a legkisebb gyermekeiddel, akkor egy gyerekeknek való kerékpár utánfutó lesz a legjobb választás. Ez egy remek megoldás hosszabb és rövidebb kirándulásokhoz egyaránt. Egy kerékpárkocsiban a gyermekek nemcsak megfelelő biztonságban, hanem nagy utazási kényelemben is részesülnek. A megfelelően profilozott ülések, a puha biztonsági övek és az esőtől és a levegő rohanásától védő fedél optimális feltételeket biztosít az utazáshoz. Egy kényelmes kerékpárkocsi lehetővé teszi, hogy a gyerekek sokszor szundikálhassanak menet közben. Fontos, hogy az ismert gyártók legtöbb utánfutója további funkciókat is képes ellátni. Csak egy kiegészítő kereket kell felszerelni az elejére, hogy az utánfutót gyerekkocsivá alakítsa át Tökéletes megoldás kocogáshoz vagy terepen való sétához, amely lehetővé teszi, hogy új utakat fedezzen fel gyermekeivel. A síelés rajongói számára nagy előnyt jelent az utánfutóhoz rögzíthető csúszópályák lehetőségének biztosítása A speciális vonóhorgok segítségével ez az utánfutó sífutó sílécekkel is vontatható a hóban. Ennek köszönhetően egy kerékpáros babakocsi a gyermek számára nemcsak a nyári szezonra, hanem az egész évre szóló vásárlás lesz Ez nagyszerű hír minden aktív szülőnek!

A neves gyártók babakocsiját leggyakrabban kétféleképpen rögzítik a kerékpárhoz. A legnépszerűbb közülük a hátsó kerék tengelyére szerelt speciális adapter. Ez lehetővé teszi az utánfutó gyors és hatékony fel- és levételét. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, amely lehetővé teszi a gyors utazást a babakocsis gyermekekkel, valamint a gyorsabb tréninget utánfutó nélkül. Az adapterek két kerékpárra történő felszerelése lehetővé teszi a gyermekeket húzó személy gyors cseréjét is az utazás során. Egy kevésbé elterjedt megoldás a nyeregcsőre vagy a kerékpár vázára szerelt adapter.

Miért érdemes márkás kerékpár utánfutót választani a gyermek számára?

Bár távolról minden kerékpár utánfutó nagyon hasonlónak tűnik, a különböző modellek közelebbi szemügyre vétele után jelentős különbségeket láthatunk. Csak a gyermekkerékpár-utánfutókra szakosodott gyártók képesek a legmagasabb minőségű terméket kínálni. A márkás gyermekkerékpár-utánfutók első előnye a finomított kialakításuk Mindent úgy készítenek el, hogy ne csak megfelelő szilárdságot biztosítson az adott terheléshez, hanem funkcionális is legyen. Egy jó gyermekkerékpár-utánfutónak könnyen össze kell hajtogathatónak lennie, ha például autóval akarjuk szállítani. A kerekek gyors szétszerelhetőségének vagy a vonórúd és az utánfutó szerkezetének összecsukhatósága intuitív és egy személy által könnyen elvégezhető legyen. Természetesen mindez nem lenne lehetséges a legmagasabb minőségű anyagok használata nélkül. A könnyű alumínium és a nagy szilárdságú műanyagok egyrészt könnyűek, másrészt igazán tartósak. Ennek köszönhetően a kerékpár utánfutó sok szezonon át hiba nélkül használható lesz.

A jól ismert gyártók kerékpárutánfutóinak csúcsmodelljei lengéscsillapító rendszerrel vannak felszerelve. Ezek különösen hasznosak, ha Ön és gyermekei letérnek a burkolt utakról. Az ütközések további csillapítása nagyobb utazási kényelmet biztosít a gyermekek számára, és jelentősen csökkenti a fáradtságot a hosszabb utazások során. A többfunkciós gyermekkerékpár-kerekek, amelyek bicikli utánfutóként és kocogó babakocsiként is működnek, gyakran rendkívül hatékony tárcsafékkel is fel vannak szerelve. Ezek lehetővé teszik a babakocsi lassítását kocogás közben, meredekebb terepen.

A 8a.hu

Biciklis babakocsit gyerekeknek a 8a.hu-n vásárolhat

Kínálatunkban kizárólag a legjobb minőségű gyermek kerékpáros babakocsikat kínáljuk, amelyek tökéletesen alkalmasak a különböző útvonalakra. A kifinomult szerkezetek könnyű kezelhetőséget és nagy kényelmet biztosítanak a gyermekek számára. A legtöbb modell praktikus hálós borítással van ellátva, amely menet közben véd a rovaroktól Rendelkezésre áll továbbá vászontető is, amely rossz időjárás esetén véd az esőtől Ragyogó napsütésben is remekül működik, némi árnyékot biztosítva a gyerekeknek. Elöl a szúnyogháló mellett egy átlátszó ablakot is leengedhet, hogy a hidegebb napokon védjen a széltől. Egy jó gyerekeknek szánt kerékpár utánfutónak extra hely is van a csomagok számára Beletehetjük a gyermek számára szükséges összes apróságot, beleértve a játékokat, ételt és italt. A gyermek biciklis babakocsi remek választás mind a kisgyermekek számára, akik még nem tudják használni a kerékpárülést, mind pedig a kicsit nagyobb gyermekek számára, akiknek a hosszabb utazások során a kényelmet biztosítja.