top

Sízoknik gyerekeknek

Azoknak a gyerekeknek, akik most kezdik a síeléssel kapcsolatos kalandjukat, megfelelő sífelszereléssel kell rendelkezniük. A sízokni célja nem csak az, hogy megvédje őket a hideg ellen az első síelés közbeni izgalmak során.
Megtekintés ekként: Grid List

3 Termékek

 1. -25%
  UYN Ski Junior Gyerekzokni - black/red
  UYN Ski Junior Gyerekzokni - black/red
  ÁFA-val 4190 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 4390 Ft (-4%)
  A gyártó által ajánlott ár 5645 Ft (-25%)

  Kívánságlista

 2. -28%
  UYN Ski Junior Gyerekzokni - medium grey melange/turquoise
  UYN Ski Junior Gyerekzokni - medium grey melange/turquoise
  ÁFA-val 4150 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 4290 Ft (-3%)
  A gyártó által ajánlott ár 5820 Ft (-28%)

  Kívánságlista

 3. -29%
  UYN Ski Junior Gyerekzokni - anthracite melange/violet
  UYN Ski Junior Gyerekzokni - anthracite melange/violet
  ÁFA-val 4090 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 4290 Ft (-4%)
  A gyártó által ajánlott ár 5820 Ft (-29%)

  Kívánságlista

oldalszám:
Megtekintés ekként: Grid List

3 Termékek

Törlés

Gyermek sízokni

Minden gyermeknek, aki most kezdi a síkalandot, megfelelő felszereléssel kell rendelkeznie - ebbe beletartozik a megbízható gyermek sízokni is. A cél nem csak az, hogy megvédjék a gyerekeket a hideg ellen, amíg az alapvető technikákat tanulják, hanem az is, hogy megelőzzék a kidörzsölődést, a hólyagokat és a tyúkszemeket, amelyek gyorsan elriaszthatják a legfiatalabb amatőröket ettől a sporttól. A gyermek sízoknik kompatibilisek a síbakancsokkal, így biztosítva a sípályán való kényelmet. A színösszeállítások kifejezetten a gyermekek számára vonzóak.

A legjobb sízoknik gyerekeknek

A sízoknik esetében rendkívül fontos minden egyes részlet, amely befolyásolja a sípályán való kényelmet. Ezért a gyerekeknek szánt zoknik ugyanolyan aprólékos precizitással készülnek, mint a felnőtteknek szánt modellek. A kiváló minőségű anyagok kiváló funkcionális tulajdonságokat biztosítanak, de a tartósságot is, ami - a legfiatalabb felhasználók esetében - igen fontos. A lábujjak és a sarokrész nejlonszálakkal van megerősítve, ami rendkívül hatékony megoldás annak garantálására, hogy a zokni sok téli kiránduláson át kitartson, nemcsak síeléshez, hanem más téli tevékenységekhez is. A merinógyapjúból készült gyermek sízoknik átlagon felüli szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ha gyermeke lába gyorsan fázik, ez a tökéletes megoldás a hőkomfort maximalizálására.

A gyermek sízokni tökéletes választás a téli időszakra

A hosszú sízoknik nagyszerűek az első leckékhez a sípályán, valamint a hosszabb és igényesebb kihívásokhoz. Kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően a hócipőkhöz is népszerű választás, optimális kényelmet biztosítva a gyerekeknek, miközben a hóban szórakoznak. Nagyon jó hőtani tulajdonságokat garantálnak, hogy melegen tartsák a kis lábakat szánkózás vagy hóemberkészítés közben. Modellek és színek széles választéka kapható a 8a.hu-n. Fiú és lány modelleket egyaránt kínálunk különböző színekben és mintákban, hogy a többi ruhadarabhoz, valamint a szabadtéri tevékenységhez is illeszkedjen.