top

Evolv

Az Evolv mászócipői között a mászás minden alfajának kedvelői megtalálják a számukra megfelelőt. E modern cipők tökéletes súrlódást biztosítanak bármilyen típusú terepen, kezdő és profi mászóknak egyaránt.
Nem találtunk olyan terméket, amely a beállított kritériumokat teljesíti.
Törlés

Az Evolv márka viszonylag nemrég, a 21. század elején jött létre. Alapítója Brian Chung. Amit a cégnek hiányzik a hosszú múlt és a sokéves tapasztalat, azt a hegymászás iránti szeretetével és a szenvedélyével pótolja, hogy egyre jobb lábbeliket hozzon létre mindenféle hegymászáshoz. Az Evolv márka székhelye Los Angelesben található, ahol a sikeres cipőmodellek sorozatának tervei készülnek mindenféle képességű ember számára. A kis cég eleinte a Chris Sharmával való együttműködéséről is ismertté vált, aki sokáig a márka nagykövete volt. Számos első megmászást hajtott végre a legnehezebb hegymászó útvonalakon az USA-ban, Franciaországban, Spanyolországban és más országokban. Eredményei hozzájárultak az Evolv márka népszerűségének gyors növekedéséhez. Ma az Egyesült Államok egyik legnagyobb hegymászócipőgyártója. Sikerét a nagyszerű cipőtervezés és a fenomenális tapadásért felelős kiváló minőségű anyagok tökéletes kombinációjának köszönheti.

EVOLV - Mi vagyunk a modern mászás!

A márka mászócipő választéka minden mászó számára készült. A legegyszerűbb modelleket a kezdő hegymászóknak tervezték, akiknek olyan lábbelikre van szükségük, amelyek a tapadás mellett mindenekelőtt kényelmet biztosítanak a hosszú edzések során. A csúcsmodellek viszont a legtapasztaltabb hegymászók számára készültek, akik új kihívások leküzdéséhez keresnek lábbelit. Az erőteljesen aszimmetrikus kialakítású, hegyes orrú cipők lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki a legkisebb lépésekből és élekből is. Ezek azok a modellek, amelyekben a világ legnehezebb útvonalait is meg lehet oldani. Nem számít, milyen mászástípust kedvel, az Evolv márkának biztosan van olyan megoldása, amely teljes mértékben kielégíti Önt. Megbízható cipőre van szüksége a mindennapi paneledzéshez? Vagy precíz cipőt keres a magas szintű sportmászáshoz? Vagy kényelmes mászócipőt keres hosszú, többszöges útvonalakhoz? Az amerikai hegymászócipőgyártó kínálatában mindezeket a modelleket megtalálod.

Technológia a mászócipőkben

Az Evolv márka sikere nagyrészt az általa használt Trax® guminak is köszönhető. Ez felelős a cipők fenomenális tapadásáért, ami elengedhetetlen a világ legkeményebb mászóútvonalainak megküzdéséhez. Emellett kiváló támaszt nyújt minden olyan hegymászónak, aki még csak most teszi meg első lépéseit ebben a tevékenységben. A tipikus hegymászócipőkön kívül a Trax® Rubber a mindennapi használatra szánt cipőkben is használatos. A hegymászás ihlette dizájnok jól működnek könnyű megközelítési és hétköznapi cipőként. Annak érdekében, hogy a gumi minden ilyen típusú lábbelihez a legjobban működjön, nem kevesebb, mint négyféle változatban készült.

ATRAX-SAS® az Evolv márka által használt legtapadósabb keverék, amely kiválóan teljesít a különböző sziklatípusokon és a szintetikus markolatokon a panelen. Tulajdonságai széles hőmérséklet-tartományban egyenletesen nagyon magasak maradnak. A Trax-XE® (a név az Extra Edge, azaz szuper élből származik) úgy lett kifejlesztve, hogy a legkisebb lépcsőfokokon és éleken is megfelelő alátámasztást biztosítson. A Trax-Enduro® gumit viszont a mindennapi lábbelikben való használatra fejlesztették ki. A tartósság és a nagy tapadás optimális kombinációjával rendelkezik. Az utolsó keverék a Trax-GT®, amely a jelöletlenségre és a fokozott tartósságra összpontosít. Kifejezetten mászófalakhoz fejlesztették ki, ahol ezek a tulajdonságok különösen kívánatosak.

Evolv cipő - a 8a.hu webáruház széles választékot kínál a gyártótól

A tengerentúlon már megérdemelt népszerűségre szert tett amerikai márka lábbelijeinek széles választékát kínáljuk. A lengyel piacon való kínálatunkkal reméljük, hogy mind a kezdők, mind a kifinomult mászócipőt kereső tapasztaltabb hegymászók elvárásainak megfelelünk. A nagyfokú megbízhatóság, a válogatott anyagok és a kifinomult konstrukció garantálja, hogy az Evolv cipők mind a sziklákon, mind a panel kihívások vállalásakor bizonyítani fognak.