top

Az egyik legnagyobb outdoor bolt Európában

About us background
ÉRTÉKEINK
SZENVEDÉLY

A 8a márka a hegymászás iránti szenvedélyünkből fejlődött ki, és idővel a választék további aktivitási körökkel bővült. Dolgozóink között sok olyan van, aki nem tud jobb módszert kitalálni szabadideje eltöltésére, mint bepakolni a hátizsákot és elindulni a hegyekbe. Sehol sem érezzük magunkat annyira szabadnak és kiteljesedettnek.

Vásárlóinkkal ez a szenvedély köt össze minket a legerősebben. Ennek köszönhető, hogy egymásra tudunk mosolyogni, ha ösvényeink keresztezik egymást. Ez pedig bizonyosan még sokszor megtörténik.

TERMÉK

Kínálatunk már több mint 300 márkát ölel fel, de soha nem törekedtünk és törekszünk arra, hogy számuk 500-ra vagy 1000-re nőjön. Számunkra a legfontosabb a minőség. A már kínálatunkban szereplő termékek kiválasztásáért és új gyártók bevonásáért igazi outdoor-specialistákból álló részlegünk felel.

Rendszeresen értékeljük az új márkákat, hogy tudjunk mit kínálni mind a 8 ezres csúcsok meghódítóinak, mind a hétvégi turistáknak. De csak akkor vesszük fel őket kínálatunkba, amikor igennel tudunk válaszolni arra a kérdésre: „vajon mi magunk is szívesen használnánk-e?”.

PLANÉTA

Teli marokkal merítünk az összes lehetőségből és szépségből, amit Földünk kínál. Ezért is érezzük kötelességünknek, hogy mi is minél jobban viszonozzuk ezt. Küldeményeinket már régóta környezetbarát, újra felhasználható csomagolásokban postázzuk. Papírszalaggal ragasztjuk le őket, boltjainkba pedig elektromos autókkal szállítjuk ki az árut.

A Panattoni Park, ahol székhelyünk található, BREEAM Excellent tanúsítvánnyal rendelkezik, amely többek között környezet iránti barátságunkról is tanúskodik. Fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkban minél több olyan márka szerepeljen, akit hozzánk hasonló értékek vezérelnek.

HARMÓNIA

A munkahelyen pedig száz százalékosan a munkára koncentrálunk. Ennek köszönhető, hogy a megrendelt termékeket nagyon gyorsan kézhez kapja. Hagyományos boltjainkban profi kiszolgálásra számíthat, weboldalunkon pedig könnyen megtalálja az Önt érdeklő árucikkeket.

Ugyanakkor megtartjuk a megfelelő egyensúlyt a munka és a magánélet között. Tökéletesen tisztában vagyunk ugyanis azzal, milyen fontos a megfelelő pihenés a testi, de a lelki egészség szempontjából is. Ezért törődünk azzal, hogy szabad időnkben erőt gyűjtsünk - leginkább a természet közelségében.

CÉLOK

Világos, hogy nagy álmokat dédelgetünk. Szeretnénk az outdoor világában egyre újabb csúcsokat meghódítani - hiszen boltunk eredete is a hegyekbe nyúlik vissza. Nagy utat tettünk meg egy kis tömbházi bolttól Közép-Kelet-Európa piacvezetői pozíciójáig. Egy pár alkalmazottat foglalkoztató cégtől egy, az öreg Kontinens egyre több országában ismert márkáig.

De génjeinkben az is kódolva van, hogy mindent, amit teszünk, a többi embert és a környező világot tisztelő módon tegyük. Hűek vagyunk ahhoz a filozófiához, amelyet az első naptól kezdve követünk. A vásárló számunkra mindig az első volt, és az is marad a jövőben is.

TÁMOGATÁS

Székhelyünk alig félórányi autóútra van attól a helytől, ahol világra jött az alpinizmus történetének egyik legnagyobb alakja - Jerzy Kukuczka. Az az ember, aki a világon másodikként nyerte el a Himalája koronáját, és akinek Reinhold Messnerrel való versengését az egész világ nyomon követte. Ezért nem félünk a legmerészebb álmoktól sem.

Ahelyett, hogy a legbátrabb alpinista terveken ámulnánk, mi azonnal munkába lendülünk, hogy segítsünk azokat megvalósítani. Termékeink már számos ambiciózus expedíció „résztvevői” voltak. Olyanoké, amelyek a földrészek legmagasabb csúcsaira vagy a földgolyó legtávolabbi sarkaiba vezettek.

Nasze liczby Nasze liczby wersja mobilna