top

Mammut

Mammut banner

A Mammut az világ egyik legismertebb márka a hegyi túrázás területén. Sokrétű kínálatában túracipők, és -bakancsok, mászó- és turistafelszerelés található. A hegyek kedvelői a Mammut kínálatában mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet!

Megtekintés ekként: Grid List

379 Termékek

 1. -8%
  Mammut Pro 35 Removable Airbag 3.0 Lavinahátizsák - black
  Mammut Pro 35 Removable Airbag 3.0 Lavinahátizsák - black
  ÁFA-val 287990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 279990 Ft (+3%)
  A gyártó által ajánlott ár 316310 Ft (-8%)

  Kívánságlista

 2. -15%
  Mammut Sapuen Low GTX Női túracipő - black/sunset
  Mammut Sapuen Low GTX Női túracipő - black/sunset
  ÁFA-val 73490 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 69990 Ft (+6%)
  A gyártó által ajánlott ár 87360 Ft (-15%)

  Kívánságlista

 3. Mammut ML Hoody Logo Női felső - brick

  Kívánságlista

 4. Mammut Runbold Pants Női nadrág - black

  Kívánságlista

 5. Mammut Seon Tote Bag Városi táska - black

  Kívánságlista

 6. Mammut Trion 50 Hegymászó hátizsák - black

  Kívánságlista

 7. Mammut Trion 38 Hegymászó hátizsák - black

  Kívánságlista

 8. -15%
  Mammut Alnasca Knit III Low GTX Hegymászó cipő - black/brick
  Mammut Alnasca Knit III Low GTX Hegymászó cipő - black/brick
  ÁFA-val 84990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 79990 Ft (+7%)
  A gyártó által ajánlott ár 100100 Ft (-15%)

  Kívánságlista

oldalszám:
Megtekintés ekként: Grid List

379 Termékek

Törlés

A Mammut egy svájci márka hagyományokkal

Ha a hegyi felszerelések gyártói között olyan márkákat keresnénk, amelyek hatással voltak a hegymászás történetére, a Mammut kétségtelenül köztük lenne. A cég eredete 1862-re nyúlik vissza, amikor a márka alapítója, Kaspar Tanner egy svájci kötélgyárban kezdett dolgozni Dintikon városában. Ez egy egész eseménysorozatot indított el, amelynek eredményeit ma is megcsodálhatjuk. A mesterember munkájától a cég fejlődésének különböző szakaszain keresztül a mai márkáig, amelynek logóját a világ minden hegyvidék szerelmese tökéletesen felismeri. Maga a Mammut név csak 1943-ban jelenik meg kötélmodellként.

Mára a svájci márka kínálatában átfogó felszerelés található a hegyek szerelmeseinek. A kínált termékekből könnyedén kiegészíthetjük a felszerelést mind egy magashegyi expedícióhoz a Himalájába, mind egy hétvégi turista kiránduláshoz a közeli hegyekbe. A felszerelések, lábbelik és ruházati cikkek széles választéka a hegyi tevékenységek széles skálájához teszi alkalmassá. A márka kínálatában a hegymászók és a sítúrázók számára készült speciális felszerelések mellett túrazsákok vagy könnyebb útvonalakra való könnyebb outdoor lábbelik is megtalálhatók. Minden Mammut termékben, függetlenül a felhasználási céltól, egy dolog közös: a kiváló minőségű kivitelezés. Ez a hegyi felszereléseknél megbízhatóságot és kiváló használati tulajdonságokat jelent.

Mammut ruházat és lábbeli

A svájci márka kollekciójának jelentős részét a hegyi lábbelik teszik ki. Ez a könnyű túramodellektől kezdve az ösvények gyors bejárására alkalmas modellektől a komolyabb terepen is jeleskedő hegyi bakancsokig terjed. A modern kialakítások gyakran tartalmaznak GORE-TEX® membránt a nagyfokú sokoldalúság érdekében a változó hegyi körülmények között. A Mammut közelítő bakancsok szintén nagyon népszerűek, és kiválóan alkalmasak a kihívást jelentő, minimális csomaggal bejárható hegyi ösvényekre. Számos modellt városi használatra is átalakítottak. Ennek köszönhetően a mindennapi tevékenységek során is élvezhetjük a lábbelik kényelmét és hegyi stílusát.

A Mammut hegyi ruházati termékei között is hasonló sokszínűséget találunk. A gyártó kínálatában ugyanis a modellek teljes keresztmetszete megtalálható, a magashegységbe szánt modellektől kezdve a túramodelleken át egészen az életmódruházatig. Vannak komplett esőruhák az átmeneti évszakokra és a télre, valamint ultrakönnyű pólók és termoaktív nadrágok a maximális légáteresztő képességért nyáron. A Mammut ruházatából könnyű kiválasztani az optimális modelleket hegymászók, síelők és hegyi túrázók számára egyaránt.

Mammut mászófelszerelés

A hegymászófelszerelések egyik legfontosabb darabja kétségkívül a kötél. Ezek teszik ki a svájci gyártó hegymászó kínálatának jelentős részét. A legújabb technológiával készült dinamikus köteleket kiváló teljesítmény jellemzi. Különösen kiemelkedő az impregnált kötelek nagy választéka, amelyek jól alkalmazkodnak az igényes hegyi környezethez, a hegymászáshoz és a jégmászáshoz. A Mammut hegymászó kínálatában egyéb nélkülözhetetlen felszerelések is megtalálhatók. A felnőtteknek és gyerekeknek szánt hevederek széles választéka lehetővé teszi, hogy kényelmes modellt válasszon mind az egész éves hegyi használathoz, mind a panelen történő edzéshez. A kínálatból nem hiányozhatnak az olyan alapvető mászófelszerelések sem, mint a biztosítóeszközök és karabinerek. A hegymászófelszerelések átfogó választéka minden hegymászás szerelmeseinek tetszeni fog, akik nyáron és télen egyaránt nekivágnak a csúcsok meghódításának.

A Mammut túrafelszereléseket is kínál

A hegyekbe indulva számos felszerelés elengedhetetlen. Az egyik elengedhetetlen kellék a hátizsák, amelyre minden körülmények között számíthatunk. A Mammut termékkatalógusában számos olyan modell található, amelyek optimálisan illeszkednek a vállalt tevékenységhez. A kompakt túrahátizsákok ideálisak a rövid egynapos vagy hétvégi kirándulásokhoz minimális csomaggal. A hosszabb túrákhoz nagyobb trekking hátizsákok szükségesek, amelyekben könnyedén elfér több napnyi poggyász. Számos modellt hegymászók és hegymászók számára fejlesztettek ki. Rendkívüli tartóssággal rendelkeznek, és úgy tervezték őket, hogy könnyen szállíthatóak legyenek rajtuk a kramponok, a fejsze vagy a hegymászósisak. A svájci Mammut márka túrázó hálózsákok széles választékát is kínálja, hogy a hosszabb túrákon való éjszakázást még kényelmesebbé tegye.