top

Salewa női cipők

A Salewa női cipők minden hegyi tevékenységet kedvelő nő számára készültek. Ha Via Ferrata utakat, túrázást vagy a legmagasabb csúcsok megmászását tervezed, a Salewa női cipő garantálja a magas szintű kényelmet.
Megtekintés ekként: Grid List

5 Termékek

 1. -24%
  Salewa Ultra Train 3 Női Cipő - duck green/rhododendon
  Salewa Ultra Train 3 Női Cipő - duck green/rhododendon
  ÁFA-val 42490 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 42990 Ft (-1%)
  A gyártó által ajánlott ár 56450 Ft (-24%)

  Kívánságlista

 2. -25%
  Salewa Dropline Női Cipő - mallard blue/grisaille
  Salewa Dropline Női Cipő - mallard blue/grisaille
  ÁFA-val 42990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 43490 Ft (-1%)
  A gyártó által ajánlott ár 58070 Ft (-25%)

  Kívánságlista

 3. -22%
  Salewa Dropline Női Túracipő - feld green/fluo coral
  Salewa Dropline Női Túracipő - feld green/fluo coral
  ÁFA-val 43490 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 43990 Ft (-1%)
  A gyártó által ajánlott ár 56450 Ft (-22%)

  Kívánságlista

 4. -23%
  Salewa Raven 3 GTX Magashegyi Női Bakancs - malta/vivacious
  Salewa Raven 3 GTX Magashegyi Női Bakancs - malta/vivacious
  ÁFA-val 85990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 86990 Ft (-1%)
  A gyártó által ajánlott ár 112910 Ft (-23%)

  Kívánságlista

 5. -20%
  Salewa Vultur EVO GTX Magashegyi Női Bakancs - princess blue/rose red
  Salewa Vultur EVO GTX Magashegyi Női Bakancs - princess blue/rose red
  ÁFA-val 95990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 93990 Ft (+3%)
  A gyártó által ajánlott ár 120970 Ft (-20%)

  Kívánságlista

oldalszám:
Megtekintés ekként: Grid List

5 Termékek

Törlés

Salewa női cipők, kifejezetten az aktív nők számára

A Salewa márka jól ismert a legmagasabb minőségű hegyi és outdoor lábbelik gyártásáról. A kínálat túlnyomó többsége kifejezetten nőknek szánt modelleket tartalmaz. Ezek nem csak a tökéletesen kiválasztott színvilággal vagy a rendelkezésre álló méretekkel tűnnek ki, hanem mindenekelőtt a női lábra való tökéletes illeszkedéssel. Ez az oka annak, hogy a Salewa női cipők a hosszú túrák minden női rajongójának kedvelt választása. A cipőgyártó által kínált kényelemnek köszönhetően észre sem veszed, hogy az imént sok kilométert gyalogoltál az ösvényen. A legapróbb részletekig tökéletesített, modern anyagokkal rendelkező cipő a hegyi tevékenységek legigényesebb női rajongóinak ízlését is kielégíti.

A Salewa női cipők sokasága

Ez a gyártó szinte minden hegyi tevékenységhez kínál lábbeliket. A legtapasztaltabb hölgyek számára készült hegymászó lábbelik sorozata. A világ legmagasabb csúcsainak elérésére tervezett cipők tökéletesen megfelelnek a kedvezőtlen időjárási körülményeknek. Ügyesen ötvözik a nagyon nagy tartósságot és a mérsékelt súlyt, így méterről méterre még könnyebb az emelkedés. A hosszabb túrák minden kedvelője biztosan értékelni fogja a modern trekking modelleket. A Salewa női túracipők ugyanis páratlan kényelmet nyújtanak a hosszú távú szabadtéri kalandok során. A magasabbra vágott felsőrész nagyszerű tartást nyújt, ha nehezebb hátizsákkal túrázik. A felsőrész modern megjelenése a legtöbb modellnél megkülönbözteti a Salewát más gyártóktól, akik általában megtartják a hagyományos stílust. Ultrakönnyű outdoor modellek közül is választhat. Az ilyen típusú Salewa női cipők tökéletesek gyors túrákhoz csomagok nélkül vagy minimalista hátizsákkal. Gyors egynapos hegyi kirándulásokhoz készültek, amikor gyorsan fel akarunk jutni a csúcsra és még sötétedés előtt vissza akarunk térni a völgybe. De a Salewa kínál technikai megközelítési cipőket is. Ez a cipőtípus maximális precizitást kínál sziklás terepen. Ahol minden egyes lépés pontossága és precizitása aranyat ér, ott a női közelítő cipő lesz a legjobb.

Salewa - női cipőt vásárolhatsz online a 8a.hu áruházban

Kínálatunkban a női Salewa cipők széles választéka található. A nyárra szánt könnyű modellek, amelyek könnyű hálóból készült panelekkel rendelkeznek, maximális légáteresztést biztosítanak a forróság idején. Az egész évben használható és a nehezebb időjárási körülményekre tervezett modellek a fejlett GORE-TEX® membránnal rendelkeznek. Ez garantálja a felsőrész magas vízállóságát, így a lábad mindig védve van a kívülről bejutni akaró vízzel és hóval szemben. A Salewa női cipő kiváló választás az év minden tevékenységéhez és évszakához.