top

Kompressziós szár

A futóknak való kompressziós szár remekül használható versenyeken és edzéseken egyaránt. Extra stimulációt biztosítanak a dolgozó izmoknak. A kínálatban a legjobb márkák vádli- és combkompressziós lábai és szalagjai találhatók.
Megtekintés ekként: Grid List

6 Termékek

 1. -21%
  Compressport R2 3.0 Nadrágszár - persian red/blazing orange
  Compressport R2 3.0 Nadrágszár - persian red/blazing orange
  ÁFA-val 11990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 10990 Ft (+10%)
  A gyártó által ajánlott ár 15240 Ft (-21%)

  Kívánságlista

 2. -28%
  Compressport R2v2 Kompressziós Nadrágszár - blue
  Compressport R2v2 Kompressziós Nadrágszár - blue
  ÁFA-val 9190 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 9790 Ft (-6%)
  A gyártó által ajánlott ár 12900 Ft (-28%)

  Kívánságlista

oldalszám:
Megtekintés ekként: Grid List

6 Termékek

Törlés

Kompressziós nadrágot és vádliszalag sportolóknak

A kompressziós ruházat egyre népszerűbbé válik a sportolók körében. Serkentő hatással van az izmokra, felgyorsítja regenerációjukat edzés után, és stimuláló hatással van a szervezetre. Nem csak a profi sportolók, hanem a rekreációs sportot űző emberek is egyre inkább élnek ezeknek a tulajdonságoknak. A kompressziós vádliszalagok különösen népszerűek a futók körében. Használhatóak versenyeken és edzések során egyaránt. A kompressziós nadrágok jól kiegészítik a rövid futózoknadrágokat és alacsony zoknikat - nem csak a kompressziós hatásuk miatt, hanem a hőszabályozás miatt is. Az új anyagok és varrás nélküli technológiák a futók kompressziós nadrágjaiban biztosítják a maximális kényelmet.

Kompressziós nadrágokat és vádliszalagokat a futóknak és mindenki másnak a 8a.hu boltban vásárolhat.

Kínálatunkban széles választékot kínálunk kompressziós nadrágok és vádliszalagok közül, amelyek hatékonyabbá teszik az edzéseket. A vezető márkák modelljei, amelyek kompressziós ruházatot gyártanak, lehetővé teszik a megfelelő kompressziós szint kiválasztását az igények szerint. Fedezze fel a legjobb kompressziós nadrágokat, amelyek alkalmasak aszfalton futásra és síkfutásra is.