top

Órák futóknak

A futóórák kis szerkezetek, maximális képességekkel. Ennek köszönhetően a hegyekben és a városban is elvégezheti edzéseit. A 8a.hu futóórák a megérdemelt támogatás.
Nem találtunk olyan terméket, amely a beállított kritériumokat teljesíti.
Törlés

A futóórák segítenek megtervezni az edzést.

A Suunto sportmodellek, csakúgy, mint más márkákéi, számos funkciót kínálnak az edzés megszervezésével kapcsolatban. Mielőtt elindulsz az ösvényre, otthon, a számítógép előtt megtervezheted az útvonalat, amelyet be szeretnél járni. A GPS-technológiának köszönhetően vezető leszel a későbbi kilométereken egy hegyi ösvényen vagy egy mezei ösvényen. Ez azt jelenti, hogy soha nem fog eltévedni, és a sporttevékenység sajátosságainak megfelelő útvonalon is a lehető legjobban kihasználja a lehetőségeit. A futóórák azonban előzetes útvonaltervezés nélkül is tökéletesen működnek, így rendkívül sokoldalúak. Futás, kerékpározás vagy túrázás közben folyamatosan rögzítik a pozícióját, a megtett távolságot, a magasságot és a tempót.

A futóknak szánt karórákban minden szükséges paraméter megtalálható.

Egyes futóórák mellkasi pánttal rendelkeznek a pulzusméréshez, vagy a borítékjukban van ilyen megoldás. Ennek köszönhetően folyamatosan leolvassa a test pulzusát, így nagyon értékes információkhoz juthat. Megtudhatod, hogy az ösvény mely szakaszain fáradtál el a legjobban, és hogy hány kalóriát égettél el. Így jobban fel tudod készíteni a következő edzéseket, hogy azok a lehető leghatékonyabbak legyenek. A futóórák a multisport funkcióknak köszönhetően rögzítik a távolságot, a futási sebességet vagy a kerékpározást, valamint a magasságot, amelyen mozogsz. Ez azt jelenti, hogy otthon megtudhatja az útvonalának részleteit. Ugyanakkor a futóórák olyan értékes információkkal szolgálnak, mint a légnyomás, a csapadék lehetősége, az aktuális hőmérséklet és a viharriasztás. Ennek köszönhetően semmi sem fog meglepni, és időben menedéket találsz, mielőtt az időjárás rosszabbra fordulna. Az iránytűvel és GPS technológiával ellátott futóórák gondoskodnak arról, hogy mindig a helyes irányt kövesse, és soha ne tévedjen el.

Futóórák - multisport funkciók

A Suuntóhoz és más márkákhoz hasonló órák kiterjedt multisport funkciókkal rendelkeznek. A finn gyártó esetében minden modelljük mintegy 80 különböző üzemmódot kínál. Ez azt jelenti, hogy a futóórádat egy hegyi kerékpártúrára vagy túraútvonalra is magaddal viheted, és ugyanazokat az erőfeszítésedet támogató funkciókat élvezheted. Úszás, kajakozás, triatlon és még sok más. A futóórák lehetőséget nyújtanak saját üzemmódok elkészítésére és intervallum edzés megszervezésére is, így mindig technikai támogatást kap a tevékenységéhez. Egyes futóórák regenerációs tervet is készítenek az elvégzett edzés alapján. Ez azt jelenti, hogy a készülék olyasmit is megtesz Ön helyett, amit Ön nem szeretne a fizikai erőfeszítés után. Mint láthatod, a futóóra rendkívül funkcionális és hasznos kialakítás, így még többet adsz magadból.

A futóórák összekötnek a világgal

A Suunto és más futóóráknak megvannak a maguk alkalmazásai. Az okostelefonnal és a számítógéppel kombinálva működnek, és funkcióik változatosak. Megszervezi és megtervezi a megtett útvonalat, és részletes jelentéseket kap az edzésről. Ezenkívül az óra más, eddig használt alkalmazásokhoz is csatlakozik. A Strava és mások ugyanazokat a funkciókat látják el, mint az óraalkalmazások. A gyártók azonban tisztában vannak azzal, hogy mindenkinek megvannak a saját szokásai. Ennek köszönhetően csatlakozhatsz a sportközösséghez és virtuális kihívásokat vállalhatsz minden sportolóval, aki ezeket a megoldásokat használja. Az edzés után az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az eredményeket megossza a népszerű közösségi hálózatokon. A futóórák lehetővé teszik az SMS-üzenetek fogadását is, valamint tájékoztatnak egy közelgő telefonhívásról. Ez nagyon praktikus lesz futás közben.

A futóórák megbízhatósága és tartóssága

Azért, mert a futóórát terepen használják, kellően tartósnak kell lennie. A gyártók nagyon tartós fémeket és műanyagokat használnak erre a célra, így a legnehezebb körülményeket is kibírja. A futónak szánt óracsúszda korlátozott karcérzékenységgel jellemezhető, amely a következő szezonokban is működni fog. Ezeknek a szerkezeteknek a vízszigetelése akkor is hasznos, ha esik az eső, és ha a medencében vagy a tóban úszik. A futóórákat tágas elemek is jellemzik, amelyek teljesen elegendőek az edzés hatékony elvégzéséhez.