top

Victorinox

A Victorinox zsebkészek ikonikus termékek, jól ismertek mind a turisták, a barkácsolók és a túlélők rajongói számára. Az apró Svájci Tisztítókés maximum választást kínál egyszerű designban. Ellenőrizd, hogy melyik Victorinox zsebkés lesz a legjobb számodra!
Megtekintés ekként: Grid List

29 Termékek

 1. Victorinox Camper Bicska - red/red

  Kívánságlista

 2. Victorinox Recruit Bicska - red

  Kívánságlista

 3. Victorinox Rambler Bicska - red

  Kívánságlista

 4. Victorinox Evolution 10 Grip Bicska - black/red

  Kívánságlista

 5. Victorinox Explorer Bicska - red

  Kívánságlista

 6. Victorinox Spartan Bicska - black

  Kívánságlista

 7. Victorinox Farmer X Alox Bicska - silver

  Kívánságlista

 8. Victorinox Tourist Bicska - red

  Kívánságlista

 9. Victorinox Huntsman Bicska - black

  Kívánságlista

 10. Victorinox Spartan Bicska - red

  Kívánságlista

 11. Victorinox Climber Bicska - red

  Kívánságlista

 12. Victorinox Handyman Bicska - red

  Kívánságlista

 13. Victorinox Mini Champ Bicska - red

  Kívánságlista

 14. Victorinox Climber Bicska - black

  Kívánságlista

oldalszám:
Megtekintés ekként: Grid List

29 Termékek

Törlés

A Victorinox márka története

Van valaki a világon, aki ne ismerné a kultikus Victorinox piros zsebkést a jellegzetes fehér keresztes logóval? A Svájci Tisztítókések kultikus státusza hosszú évek alatt alakult ki a márka tevékenységének köszönhetően. A gazdag Victorinox történelem már 1884-ben kezdődött Ibach városában, Schwyz kantonban, Svájcban. Itt alapította Karl Elsener a késeket gyártó műhelyt. Ebben az időszakban szegénység uralkodott, és a kések gyártásában való munkavégzés lehetősége sok embernek segített megszabadulni a szegénységtől és megkímélte őket az emigráció szükségétől. Az első megbízás az államtól már 1891-ben érkezett. Akkor készült az első Svájci Tisztítókés, ami idővel igazi kultikus státuszt szerzett. Az 1987-ben folytatott megrendelések elősegítették a cég fejlődését. Hamarosan a világpiacokra is terjeszkedtek, és a Victorinox piros zsebkések kultikus státuszt kaptak.

Miért vált olyan népszerűvé a Svájci Tisztítókés (Swiss Army Knife)?

A svájci Victorinox zsebkések hírnevét nem véletlenül szerezték meg. A kések kézzel készültek, és nagy gondot fordítottak a legmagasabb minőségű kivitelezésre. Nem elhanyagolhatók a legjobb anyagok sem. Kezdetben a késeket egyszerű acélból készítették, de már a 20. század 20-as éveiben rozsdamentes acélt vezettek be. A második világháború után a svájci tisztítókések nagyon népszerűek voltak az amerikai katonák körében, és a Svájc egyik szimbólumává váltak az óceán túloldalán. A Victorinox zsebkések ma már tökéletesen kidolgozott termékek a legapróbb részletekig. Kombinálják a design szépségét és az egyszerű kivitelezést. Egyrészt kiválóan mutatnak kiállításon, másrészt megőrizték használati tulajdonságaikat. A Victorinox márka olyan státusra tett szert, hogy a jellegzetes logóval ellátott zsebkés tökéletes ajándék lehet, de legalább ennyire jól megállja a helyét a turista nadrágjának zsebében a hegyi túra során vagy a koszos kézben a barkácsoló számára.

Victorinox svájci zsebkéseket vásárolhat a 8a.hu webáruházban

Természetesen ajánlatunkban nem hiányozhatnak a svájci Victorinox tisztítókések sem. Ezek elengedhetetlen kiegészítők minden felszereléshez, legyen szó hegymászásról, kempingezésről vagy csak mindennapi munkáról. Minden olyan személy, aki foglalkozik barkácsolással vagy kisebb javításokkal biztosan értékelte a sima Victorinox zsebkés nyújtotta lehetőségeket. A cég jelenleg számos különböző terméket kínál, a zsebkések mellett konyhakéseket, órákat vagy utazási kiegészítőket is. Ajánlatunkban főként multifunkciós Victorinox zsebkésekre koncentrálunk. Az ajánlott modellek között megtalálhatók a legkisebb zsebkések is, amelyek a legkisebb zsebekbe is beférnek, valamint a klasszikus modellek a jellegzetes kihajtható eszközkészlettel. Függetlenül attól, hogy melyik modellt választod, biztos lehetsz a maximális funkcionalitásban és a legmagasabb minőségben, amely jellemző volt az első svájci tisztítókésekre Victorinox.