top

Dynafit kötések

A Dynafit sítúra kötések a legjobb síhegymászó és szabad túrázó márka felszereléseinek kínálata, amely évek óta trendeket határoz meg ezen a területen. A könnyű súly és a tartósság ötvözete egyben. A legmagasabb minőség!
Megtekintés ekként: Grid List

5 Termékek

 1. -26%
  Dynafit SPEED RADICAL BINDING Síkötések - natural
  Dynafit SPEED RADICAL BINDING Síkötések - natural
  ÁFA-val 117990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 142990 Ft (-17%)
  A gyártó által ajánlott ár 160000 Ft (-26%)

  Kívánságlista

 2. -40%
  Dynafit Brake SL Sífék - black
  Dynafit Brake SL Sífék - black
  ÁFA-val 20250 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 26990 Ft (-24%)
  A gyártó által ajánlott ár 34000 Ft (-40%)

  Kívánságlista

 3. -33%
  Dynafit ST ROTATION Síkötések - magnet
  Dynafit ST ROTATION Síkötések - magnet
  ÁFA-val 158990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 190990 Ft (-16%)
  A gyártó által ajánlott ár 240000 Ft (-33%)

  Kívánságlista

 4. -40%
  Dynafit Low Tech Race 105 manu Síkötések - black/silver
  Dynafit Low Tech Race 105 manu Síkötések - black/silver
  ÁFA-val 119990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 148990 Ft (-19%)
  A gyártó által ajánlott ár 200000 Ft (-40%)

  Kívánságlista

 5. -36%
  Dynafit TLT Expedition Síkötések
  Dynafit TLT Expedition Síkötések
  ÁFA-val 101990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 118990 Ft (-14%)
  A gyártó által ajánlott ár 160000 Ft (-36%)

  Kívánságlista

oldalszám:
Megtekintés ekként: Grid List

5 Termékek

Törlés

A sítúra kötések egy olyan felszerelés, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, amikor a megfelelő felszerelés kiválasztását fontolgatják. Végül is biztonságot nyújtanak egy esetleges esés esetén, és biztosítják a bakancs kötését a síléchez a lejtőn való legnehezebb síelés során is. A Dynafit függőleges kötések a piacon elérhető legfejlettebb és leginnovatívabb konstrukciók. Nagy pontosságú kivitelezéssel, alacsony súllyal és a gyártáshoz felhasznált legmagasabb minőségű anyagokkal rendelkeznek. A Dynafit kötések ideális választás a síelés és a lesiklás szerelmeseinek, függetlenül attól, hogy mennyire vagy haladó, vagy milyen terepen síelsz.

Dynafit kötések széles modellválasztéka

A sílécekhez hasonlóan a gyártó kötései is több csoportra oszthatók, amelyek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, és ennek következtében az alkalmazásuk is eltérő. A Race kollekció a legkönnyebb megoldásokat kínálja. Ezek a minimalista modellek tökéletesek a bajnokságokhoz, ahol minden gramm felszerelés számít. Ideális választás mindazok számára, akik a legkönnyebb sítúra szettet keresik. A gyártó a pin Race line kötéseket mindazoknak ajánlja, akik 1000 cm feletti magasságot terveznek elérni óránként.
A Speed sorozat sokoldalúbb könnyű kötéseket tartalmaz. Tökéletesek a gyorsabb feljutáshoz, ambiciózus hegyi expedíciókhoz és túrákhoz. Ez egy változatos csoport, amely mind a kevésbé, mind a tapasztaltabb sítúrázóknak megfelelő kötésmegoldásokat kínál. Célcsoportjuk a gyorsabb tempójú - 700-1000 m/órás szintemelkedést tervező síhegymászók és síturisták. Ezek olyan tűs kötések, amelyek nem korlátozzák a jó kondícióban lévő és hegyi ambíciókkal rendelkező embereket. A TLT sorozatú Dynafit kötések nem véletlenül váltak szinte legendává!
A Tour sorozatba a valamivel sokoldalúbb Dynafit kötések tartoznak. Nagyszerű teljesítménytulajdonságokat, felkészültséget kínálnak a különböző hóviszonyokhoz, jobb síérzéket és biztonságos működést. Az ebbe a sorozatba tartozó kötések széles körű beállítási lehetőségeket kínálnak - mind a kötéstávolság, mind a kioldóerő tekintetében. Hihetetlenül kidolgozott, cipőbe lépő "vezető" rendszerrel ellátott csapokat is talál (mint egy robotpilóta!). Kényelem, hatékonyság, legújabb megoldások.
Free A Dynafit kötéssorozat a legstabilabb kötéseket tartalmazza - dinamikus lesikláshoz tervezték igényesebb terepen. Páncélozott, könnyen becsatolható, a lejtőzés során a kötésre ható erők korlátozása (a működő, rugalmas sílécnek köszönhetően).

A síléchez és a bakancshoz jól illeszkedő Dynafit kötésekkel tökéletes felszerelést készíthet, amely a legnehezebb körülmények között sem hagyja cserben.

Sí túra Dynafit kötések - a múlt és a jövő legjobbjai

TLT a Dynafit márka által kitalált tűs kötések nagyszerűen teljesítettek a túrasílécek piacán. Az alapvető tervezési feltevések lehetővé tették a túrasí szett súlyának jelentős csökkentését, ami még nagyobb könnyedséget jelent a síléceken való felfelé mászásnál. A Dynafit a mai napig a legmagasabb minőségű sítúra kötések vezető gyártója, amely számos síelési tevékenység során nagyszerűen teljesít. A minden szezonban bevezetett fejlesztések és új modellek lehetővé teszik, hogy folyamatosan új trendeket határozzon meg.