top

Suunto

A Suunto sport- és turistaórák gyártásáról híres. Kínálatunkban magasságmérővel, GPS-szel vagy iránytűvel felszerelt turistaórák, valamint pulzusmérővel ellátott sportórák találhatók. Nézz körül a hegyi aktivitások kedvelőinek és sportolóknak szánt Suunto-termékek között!
Megtekintés ekként: Grid List

12 Termékek

 1. -3%
  Suunto Tandem/360PC/360R G Clino Iránytű
  Suunto Tandem/360PC/360R G Clino Iránytű
  ÁFA-val 104990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 96780 Ft (+9%)
  A gyártó által ajánlott ár 109200 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 2. -3%
  Suunto MC-2 NH Mirror Iránytű
  Suunto MC-2 NH Mirror Iránytű
  ÁFA-val 25490 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 23390 Ft (+9%)
  A gyártó által ajánlott ár 26390 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 3. -3%
  Suunto MC-2 G Mirror Iránytű
  Suunto MC-2 G Mirror Iránytű
  ÁFA-val 34990 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 32260 Ft (+9%)
  A gyártó által ajánlott ár 36400 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 4. -3%
  Suunto AIM-6 NH Iránytű
  Suunto AIM-6 NH Iránytű
  ÁFA-val 24490 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 22580 Ft (+9%)
  A gyártó által ajánlott ár 25480 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 5. -3%
  Suunto MB-6 Global Iránytű
  Suunto MB-6 Global Iránytű
  ÁFA-val 40490 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 37100 Ft (+10%)
  A gyártó által ajánlott ár 41860 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 6. -3%
  Suunto A-10 NH Iránytű
  Suunto A-10 NH Iránytű
  ÁFA-val 7890 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 7260 Ft (+9%)
  A gyártó által ajánlott ár 8190 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 7. -3%
  Suunto M-3 G Iránytű
  Suunto M-3 G Iránytű
  ÁFA-val 26250 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 24190 Ft (+9%)
  A gyártó által ajánlott ár 27300 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 8. -3%
  Suunto A-30 SH Metric Iránytű
  Suunto A-30 SH Metric Iránytű
  ÁFA-val 11390 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 10480 Ft (+9%)
  A gyártó által ajánlott ár 11830 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 9. -3%
  Suunto MB-6 NH Iránytű
  Suunto MB-6 NH Iránytű
  ÁFA-val 32490 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 29840 Ft (+9%)
  A gyártó által ajánlott ár 33670 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 10. -3%
  Suunto MCB NH Mirror Iránytű
  Suunto MCB NH Mirror Iránytű
  ÁFA-val 12290 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 11290 Ft (+9%)
  A gyártó által ajánlott ár 12740 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 11. -3%
  Suunto M-3 NH Iránytű
  Suunto M-3 NH Iránytű
  ÁFA-val 18490 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 16940 Ft (+10%)
  A gyártó által ajánlott ár 19110 Ft (-3%)

  Kívánságlista

 12. -3%
  Suunto Clipper L/B NH Iránytű
  Suunto Clipper L/B NH Iránytű
  ÁFA-val 7890 Ft
  Az árcsökkentést megelőző 30 napban érvényes legalacsonyabb ár 7260 Ft (+9%)
  A gyártó által ajánlott ár 8190 Ft (-3%)

  Kívánságlista

oldalszám:
Megtekintés ekként: Grid List

12 Termékek

Törlés

A Sunto termékek funkcionális kiegészítők a sportolók és a túrázók számára

A Suunto sport- és túraórák ma már szinte állandó tartozékai minden szabadtéri sportolónak. Akár hegymászásra indulsz, akár túraútvonalakon edzel, egy Suunto óra, amely megfelelően az igényeidre van szabva, minden információt megad, amire szükséged van. Segít navigálni a nehéz terepen, figyelmeztet a hirtelen időjárás-változásokra vagy nyomon követi az edzés előrehaladását. A márka órakínálata több kollekcióba/modellbe van csoportosítva, mint például Suunto 9, Suunto 7, 5, 3 vagy Suunto Core Így bármilyen szabadtéri tevékenység kedvelője megtalálja az igényeihez optimálisan igazodó modellt. A rendelkezésre álló lehetőségek között vannak hegyi futáshoz, hegyi kerékpározáshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz, triatlonhoz vagy akár síeléshez alkalmas modellek. Bármilyen évszakban és bármilyen körülmények között, a Sunto termékek mindig készen állnak a következő kihívásra.

A márka híres termékeinek magas minőségű kézműves kivitelezéséről és a részletekre való odafigyeléséről. Az órák a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. Kiváló minőségű rozsdamentes acél, műanyagok (különböző típusú poliamidok) és még üvegszálas anyagok is kombinálódnak. A tökéletesen illeszkedő alkatrészek garantálják a teljes szerkezet nagyfokú tartósságát. A modellek nagy része vízálló is. A Suunto órák lehetővé teszik a vízben való edzést, ami a triatlon szerelmesei körében népszerű választássá teszi őket. A sportórák jó választásnak bizonyulnak az igényes kalandrajongók számára, akik kihívást jelentő körülmények között is maximális kontrollt szeretnének fenntartani.

Sunto multisport órák

Elmúltak azok az idők, amikor az órák csak az időt és a dátumot mutatták. Természetesen a mai okosórák is biztosítják ezeket az alapinformációkat, de funkcióik jelentősen kibővültek. A Sunto sportórák számos különböző lehetőséget kínálnak, amelyek rendkívül hasznosnak bizonyulnak minden aktív ember számára. Ha intenzív életmódot folytat, a megfelelő Suunto sportos okosóra a megfelelő választás Különösen fejlett az edzésórák sorozata, amely kiválóan alkalmasnak bizonyul futók, triatlonisták, kerékpárosok és sok más sportág szerelmesei számára A Suunto órák több tucatnyi, különböző tevékenységekhez elérhető edzéstervvel mindenki igényeinek megfelelő, tökéletes edzéstervet kínálnak. A Suunto új eredmények tárolására és új edzési célok beállítására való képesség még könnyebbé teszi a fejlődés nyomon követését. Ráadásul az alkalmazásoknak köszönhetően könnyedén megoszthatod a fejlődésedet a közösségi médiában. Nincs motiválóbb, mint a hozzánk hasonló sportrajongókkal való kapcsolattartás és folyamatos támogatás.

A magas időjárásállóságnak köszönhetően a Sunto futóórák minden edzés során teljes körű információt nyújtanak. Akár zuhogó esőben, akár nyári hőségben futsz, pontos adatokat kapsz. A dedikált modellek még azt is lehetővé teszik, hogy úszás közben is nyomon kövesse a pulzusszámát. A Sunto sportórák a versenyek során is remekül ellenőrizhetik a tempódat, így a megfelelő sebességet tarthatod a pálya teljes hosszában, függetlenül attól, hogy az milyen hosszú. A pulzusszám vagy a sebesség ellenőrzése akár edzésen, akár versenyen van, kulcsfontosságú a győzelemhez. Fontos, hogy a Suunto sport okosórák a mindennapi viselethez is kiválóan alkalmasak. A lépések és az elégetett kalóriák számának nyomon követésével tökéletesen beállíthatja az esti edzés intenzitását. Minden sporttevékenységnél a megfelelő pihenés is kulcsfontosságú. A Suunto órák itt is jól jönnek. Az aktív alvásfigyelés lehetővé teszi, hogy ne csak az alvás hosszát, hanem annak minőségét is értékelje, megkönnyítve ezzel a hatékony pihenést.

Sunto túraórák

A Sunto túraórák a hegyek szerelmeseinek választása. Ezekben a modellekben barométer, magasságmérő, viharriasztó alapvető funkciók. Ezek lehetővé teszik, hogy megítélje a magasságot, amelyen tartózkodik, és segítenek a változó időjárási viszonyok felmérésében. Ezek a modellek nagyszerű munkát végeznek a tevékenységek széles skáláján. A hegymászásban lehetővé teszik, hogy gyorsabban észrevegye a közelgő időjárás-változást. A lesiklásban pontos összesítést adnak a nap folyamán megmászott magasságról. Lehetővé teszik továbbá a szintemelkedés mértékének megtekintését, ami különösen a sítúrázás szerelmeseinek fog tetszeni. A hegyi futáshoz is ideálisak a Sunto órák, amelyek a tempó és a pulzusszám pontos ellenőrzését biztosítják. Rövid túrákhoz és hosszú túrákhoz is kiválóan alkalmasak, mivel sokkal könnyebbé teszik a terepen való tájékozódást

A Sunto túraórák számos funkcióval rendelkeznek. A barométernek köszönhetően előre megjósolhatjuk egy vihar közeledtét vagy az időjárás hirtelen változását. Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb biztonságban navigálhassunk az ösvényeken vagy megmásszuk a hegycsúcsokat. A Suunto iránytű bármilyen terepen hasznosnak bizonyul. Lehetővé teszi az alapvető tájékozódást a térkép segítségével, ha az alapiránytűnk meghibásodik. A következő útvonal vagy ösvény megtervezésekor rendkívül fontos lehet a napfelkelte és napnyugta ideje, amely lehetővé teszi, hogy meghatározzuk, mennyi ideig tudunk majd fejlámpa nélkül gyalogolni a hegyekben. A Suunto órák által biztosított levegőhőmérséklet segíthet kiválasztani a megfelelő ruházatot és egyéb felszerelést a napi kihívásokhoz. A GPS navigációt is minden felhasználó rendkívül hasznosnak fogja találni. Ez megkönnyíti egy előre elkészített nyomvonal követését vagy a megtett útvonal rögzítését, így nyomon követheti az expedíciói vagy edzései során elért helyeket.

Márkanév

A Suunto márka története

A Suunto egy finn márka, amelyet több mint 80 évvel ezelőtt Tuomas Vohlonen alapított. Első terméke egy innovatív, folyadékkal töltött, sorozatgyártású iránytű volt. Az alapító tájfutás és általában a szabadtéri tevékenységek iránti szenvedélyének köszönhetően jött létre. Hamarosan a márka a hajózási piacon is letette a névjegyét, megbízható iránytűket kínálva hajókon és jachtokon való használatra. Azóta és a mai napig a Suunto folytatja az innovációt, így a sportórák, valamint a búvárműszerek és -számítógépek terén is az egyik piacvezető cég, termékeiket pedig nap mint nap extrém terepi körülmények között tesztelik. A Suunto órák megbízhatósága és kiemelkedő funkcionalitása biztonságosabbá és élvezetesebbé teszi a szabadtéri tevékenységeket, és lehetővé teszi, hogy új terepeket fedezzen fel a civilizáción és a kitaposott ösvényeken túl.

A finn márka eredeti órái online megvásárolhatók a 8a.hu

oldalon.

Suunto webáruházunkban a gyártó sport- és túraóráinak széles választékát kínáljuk. Minden modell más-más funkciókonfigurációval rendelkezik, így minden aktív ember megtalálja az igényeinek optimálisan megfelelő modellt. Hegyi futást edz igényes ösvényeken? Hegyi kerékpározás, síelés vagy hegymászás szerelmese vagy? Vagy egyszerűen csak triatlonra készül? Bármilyen tevékenységet is folytat, a Suunto Sunto 9, 7, 5 és 3 sorozatú sportórái biztosan megfelelnek a feladatnak, és minden szükséges információval ellátják Önt. A mindennapi tevékenységekhez is kiválóan alkalmasak. A napi találkozókat és elintéznivalókat tartalmazó, könnyen elérhető naptárral A Suunto okosórával többé nem fog lemaradni egy fontos találkozóról sem!